10/7/08

Arrossada a Cassibrós


El dia 06/07/08 vam anar a fer un arrosset al camp, aquesta vegada els protagonistes (Bueno la protagonista del dia va ser L'esther)... però els assistents van ser: la Moni, el Ose, l' Alex, el Ray, l'Esther i Jo.


La moni I el Jose

Tot va anar molt bé, el arrós boníssim, el dia va començar perfecte i Quan ja teníem tot enllestit a punt de començar a menjar..pimmm comença a ploure. Només van ser unes gotes però això va fer que tinguéssim que acabar menjant la paella sota un retol indicatiu de la comarca. Però bé lo més important és passar el dia amb els amics..


L'Alex el dia del arrós


A que hem descuidava... la protagonista va ser l'esther perquè embarassa de 7 mesos com una campiona (jo també tinc alguna cosa a veure) jijijiji. es va fotre un pinyo de cal deu i es va fer mal al colze.. però bé.
Últimament les sortides amb els amics. Sempre hi ha un que és el prota en qüestió de malaltia o
accident.

Aquí teniu la prova de la paella al camp

8/7/08

Cursa Open Natura Sort



La Nocturna:

la meva primera cursa de nit i amb la meva bici nova. No puc demanar més.
el dia 05/07/08 per la nit hem vaig dirigir cap a llesui sobre les 20:00 hores per disputar la meva primera cursa en Btt juntament amb el Curro, l' Alba i la meva dona L'Esther.
Al arribar, vam començar a preparar tot el material així com parlar amb uns i altres, ja que hi havia molta gent coneguda.
Sobre les 9:45, just quan es va començar a fer fosc,van donar la sortida.

De sortida ja va haver un grup que vam començar nivell copa del mon (a saco) el primer km.
la Cursa consistia en una pujada a l'estació de llesui i la baixada. en total 28km.

Aquesta vegada vaig començar molt tranquil, comtrolant-me les pulsasions i al meu ritme, ja que hem vaig proposar anar a gaudir i no patir gaire.

Així ho vaig fer vaig començar la pujada i cada vegada m'anava trobant millor i anava començar a adelantant gent fins coronar juntament amb el 3.

Vaig planear fins a arribar a la baixada on vaig baixar molt el ritme ja que no volia trencar la bici i no es veia un pijo.
al final 8 amb un total de 1:32 min. a 10mins del primer i molt content perque vaig gaudir de la cursa i de l'oganització.
per felicitar-los.







7/7/08

Mainera

No es pot començar millor l'escrit si abans no es penja la foto del protagonista del dia

El DoctorX amb el seu estat catatonic, i encara te collons el tio de mirar a la càmara. jijiji (ja està curat heeeee).

Excursió als llacs de Mainera....


El dia 05/07/08 vam quedar el Jose carlos (newcuco), el jose (chancho), el doctorX(moi), i jo.

Tot va començar a les 7:30 al Bar Coyote per carregar piles. Desprès dels entrepans vam agafar el jeep del dortorX i vam anar cap a les pistes de llesui on vam estar una estona parats contemplant tota la vall, (val la pena a les 9:00 del matí).

Vam continuar la pista fins a arribar al parking de Mainera on van deixar el cotxe amb una pudor a fum de deu. El doctor X (moi) pa los colegas, va comentar que la direcció anava dura.

Vam començar a caminar fins a la cascada on vam tenir que aturar-nos degut a que el famós doctorX, va començar a trobar-se malament, només la cara de pomes agrees que posava era per veure'l. Després d'una llarga estona i al veure que no li passava vam decidir deixar-lo tirat al mig del monte.(no es broma) el Chancho es va quedar amb ell fins que van decidir baixar al cotxe ja que tenien temps per foter-se el segon entrepà del matí.

El Cuco i jo vam continuar fins al llac petit i després cap el gran. les vistes eren acollonant i en total vam estar 1:40 aprox en pujar i baixar. Vam finalitzar l'excursió amb el doctorX molt tocat, i jo amb un petit esguins al tormell.

Adjunto alguna foto dels llags, les caminades i el DoctorX intentant rochegar...ji ji ji
A cal remarcar que semblem Xino amb les càmares de fotografiar.....


El cuco baixant de mainera



l'Inici de la caminada
la primera cascada que vam trobar
Algun dels animals de la montanya

Primer descans
Pic de Mainera
Cuco i la seva fotografia....
Ja estem començant a planejar el nou repte a batre..

la nargona08







Torno ha entrar al blog per explicar una mica la cursa de la Nargona 2008.





Aquesta cursa es realitza a la població Coll de Nargo i consta va de 52 km. i de 36km la curta.
En principi no volia participar, ja que vaig estar un temps sense Bici, però a última hora el meu cunyat el Curro hem va deixar la seva. (el pepino).
La cursa va començar a les 9h i havia una participació de uns 200 participants crec.
Vam començar ha pedalar i va començar la pujada o començava la cursa de veritat.
Vaig correr amb molta por degut a la bici "no la tenia acostumada, ja que era el primer dia que montava així que vaig decidir anar a fer la cursa curta.
Vaig començar a recuperar-me i apretar una mica i vaig veure al noi de la moto. "hosti però si vaig al cap davant".
Vaig arribar a un pas on hi havia voluntaris ajundant i allí hem van comunicar que anava 3. Vaig atrapar al segon i quan quedaven 2 km per meta vaig punxar. i krak. al final 4 però molt content per haver participar. la llàstima és que no vaig fer la llarga i que no tenia la meva bici.
adjunto alguna foto de la cursa.